00:00:00

Тест по технология на кулинарната продукция за 2-ри курс

1

От вътрешното филе на труп на ЕПЖ се приготвят:

2

Тъмна брашняна запръжка се получава като брашното се загрее в мазнина при:

3

Оризът се вари до полуготовност при съотношение на водата както следва:

4

Печенето при постоянна температура е електроперкарна камера на полуфабрикати от свински труп се извършва при:

5

Печенето на мусаки се извършва при температура:

6

Сос ”Шофроа“ е

7

Кой от изброените сосове се приготвя без брашняна запръжка:

8

Kулинарните коктейли се приготвят със:

9

Студените сосове се поднасят при температура:

10

При приготвянето на обикновенните бульони съотношението на основния компонент и течността е:

11

Апарел е:

12

За да желира бълионът трябва да съдържа глутен най-малко:

13

От вътрешната част на задният байт се приготвят:

14

За да се получи варена застройка, разредената с бълиона смес от брашно яйца, кисело мляко се нагрява до температура:

15

Омлетът е топло предястие, което се:

16

Езиците се варят като първоначално се поставят в:

17

От кроасаново тесто се приготвят:

18

Яхниите са ястия които се приготвят със:

19

Крем карамела се пече на водна баня в електропарна камера при температура в центъра на крема:

20

От пандишпаново тесто се приготвят:

Резултати от теста

Верни ( от общо въпроса)
Грешни ( грешни и без отговор)
Време