В кои от подчертаните думи са допуснати грешки? (може да посочите повече от една)
За да се приготви бозата, брашното се препича (а) до бледорозово (б) , като се внимава да не прегори (бърка се повреме (в) на печенето) . Разтваря се в малко хладка вода. Така получената смес се изсипва в съда с останалото количество вода и се поставя на огънят (г) . Добавят се двете чаши захар и се бърка, докато заври. След завирането продължава да се бърка в продължение на 5-6 минути. Оттегля (д) се от огъня, охлажда се и след това се досипва или 1 чаша боза, или 1 чаша от предварително приготвената (е) закваска . Съдът се държи 2-3 дена (ж) на топло да ферментира, след което се налива в бутилки и се съхранява в хладилник. За приготвяне на закваската препеченото брашно се размива във водата и се прибавя захарта. Оставя се на топло да шупне няколко дни, като отвреме навреме (з) леко се разбърква.